De omgeving van de Escamplaan is waterrijk en groen. Voor stadse begrippen zelfs heel erg groen.

Den Haag is een stad van prachtige lanen. Een daarvan is de Escamplaan, die begint aan de rand van de stad en loopt helemaal door tot aan het Florence Nightingale-park. Aan deze lommerrijke laan ‘groeit’ straks de EscampStaete. De omgeving van de Escamplaan is waterrijk en groen. Voor stadse begrippen zelfs heel erg groen.

 

Rijd in nog geen tien minuten naar de snelweg, het strand van Kijkduin of pak de bus richting het centrum.

escampstaete strand kijkduin

 

escampstaete fiets brug pano

Alles bij de hand

De buurt rondom EscampStaete is afwisselend van opzet. De mix van gezinswoningen, appartementen en kleine bedrijven zorgt voor een prettige dynamiek. Vanzelfsprekend zijn er veel voorzieningen rond de Escamplaan: supermarkten, buurtwinkels, scholen, kinderopvangcentra, zorgpraktijken en sportvoorzieningen. Er liggen zelfs meerdere winkelcentra in de buurt. Voor ontspanning kunt u terecht in de Uithof of u gaat naar recreatiegebied Madestein – fantastische plekken om te sporten, van de natuur te genieten of een bezoekje te brengen aan de stadsboerderij. Het geliefde strand van Kijkduin ligt maar een paar kilometer verderop. 

 

Bereikbaarheid

De Escamplaan is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Snelwegen naar Amsterdam (A4), Delft en Rotterdam (A4 en A13) zijn snel te bereiken. Met de Randstadrail of met de bus reist u gemakkelijk door de stad. U draait met uw auto de Escamplaan op en rijdt in nog geen tien minuten naar de snelweg, het strand van Kijkduin of u pakt de bus richting het centrum.

escampstaete zeepbellen pano

 

situatietekening

 

impressie escampstaete achter groot