Twaalf ruime appartementen verdeeld over zes woonlagen

Het ontwerp van EscampStaete is speels. De kozijnen en balkons verspringen op elke verdieping. Het zorgt voor een bijzondere aanblik. Binnenshuis levert dit speelse ritme van ramen en balkons veel variatie op. Om toekomstige bewoners op maat te bedienen zijn er zes verschillende indelingen uitgewerkt. Het is ook mogelijk om uw eigen indeling te ontwerpen. Welke indeling kiest u?

 

Indeling type A:
Met uw woonkamer over de volle lengte van het complex heeft u een panoramisch uitzicht.

Indeling type B:
Een eengezinswoning vermomd als appartement, met een duidelijke scheiding tussen uw woon- en slaapvertrekken.

Indeling type E:
Uw woonkamer als balzaal. Voor maximaal woongenot.

 

Modern wonen in de stad, maar altijd met de natuur binnen handbereik.

 

Vrije indeling

Als koper krijgt u alle ruimte om uw woonwensen te vervullen. Allereerst is er natuurlijk de indeling. U bepaalt zelf hoeveel kamers uw appartement straks telt. Wordt het een logeerkamer of toch een extra grote slaapkamer? Een open of gesloten keuken? Opvallend aan de indeling van het complex is dat uw appartement uitzicht biedt aan de voorzijde én de achterzijde. Het zorgt voor een weids uitzicht en veel daglicht.

interieur escampstaete

 

escampstaete impressie achter

Privétuin

Uw eigen tuin opgeven als u naar een appartement verhuist? Dat is helemaal niet nodig. Iedere bewoner van EscampStaete heeft een eigen privétuin aan de achterzijde van het complex. Heerlijk om in de zomeravonden te barbecueën met vrienden. Of juist om een moestuin aan te leggen. De tuin is een perfecte aanvulling op het royale balkon bij uw appartement.

 

 

Voor uw gemak

Het binnenklimaat in EscampStaete voldoet aan alle belangrijke eisen. Dankzij vloerverwarming, driedubbelglas, geavanceerde wandisolatie en zonnepanelen is uw appartement extra comfortabel en energiezuinig. Tel daar de nette oplevering – compleet met keuken en sanitair – bij op en u verhuist straks moeiteloos naar een onderhoudsarme woning voorzien van alle luxe en gemakken.

Escampstaete keuken bruynzeel 02 pano

 

Escampstaete duurzaam

Duurzaamheid en comfort

EscampStaete bewijst dat duurzaamheid ook mooi kan zijn. De afwerking met houten latten en moderne beplating geeft het appartementencomplex een eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit op de lommerrijke Escamplaan. Aan de binnenkant bestaat de gevel hoofdzakelijk uit isolatiemateriaal. Het resultaat is een energiezuinig complex met oog voor materiaalgebruik en een zeer duurzame en onderhoudsarme afwerking. 

 

Beschutte ligging

EscampStaete ligt niet direct aan de Escamplaan maar staat beschut achter een ruime groenstrook. De entree bevindt zich aan de voorzijde van het complex. Boven de entree klimt het trappenhuis als een koker naar de bovenste verdieping. Aan deze voorzijde van het complex zijn ook de openbare parkeerplaatsen aangelegd. Via een wandelpad tussen het water en het complex bereikt u de privétuinen aan de achterzijde.

escampstaete bbq pano

 

impressie escampstaete escamplaan groot